Emelie Stockhaus

Livet är en fest

Jag brukar ibland dela låtar på Facebook när det är fredag, alltså en fredagslåt. Nu har jag inte gjort det på ett tag men dom senaste har bland annat varit Britney Spears, Alice Cooper och ABBA. När jag har dessa fredagar brukar jag spela hög musik av said artist på hög nivå och sjunga med till resten av kontorets irritation. Idag är det Nationalteatern som ger mig fredags-feeling. Älskar fan Nationalteatern. Dagens delning blev Livet Är En Fest pga är pepp! Idag kommer en del av Göteborg till Stockholm aka min syrra, morsa och farsa. Syrran med kille är redan i stan och hemma i lägenheten medans mor och far kommer senare ikväll. Planen är att stråla samma ikväll och dricka öl. ROLIGT!!!! För mig är Nationalteatern farsan och mer specifikt en resa till Sälen för många många många år sen. Jag hade Nationalteaterns samlingsplatta på CD och det var allt jag lyssnade på alla miljontalstimmar som det tar att köra mellan GBG och sälen när du är barn.

I alla fall, här kommer några låtar som alltid ger mig Fredags-feeling

 

 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes på Mölndals BB för 27 år sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lästa

  1. Helgen
  2. yolo
  3. 2016 bästa låtar
  4. Juice
  5. Billie