Emelie Stockhaus

äntligen

Äntligen! I morgon åker vi till Wales, till stället jag älskar mest. Jag ska träffa alla, vara i vacker natur och pussa på hästar. Jag behöver det här. Just nu sitter jag hemma och förbereder lite grejer. Jag måste hämta tvätten, städa undan och packa för i morgon. Jag har ca 0 koll på resan hehe.

Idag hade vi släpp med WTM!! SÅ glad att vi bokat min favorit GRANT. Alla andra grymma bokningar hittar nu HÄR.

Som sagt, är i Wales dom kommande dagarna vilket innebär dåligt internet men kommer uppdatera instagram så fort jag får wifi! 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes på Mölndals BB för 27 år sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lästa

  1. Helgen
  2. yolo
  3. 2016 bästa låtar
  4. Juice
  5. Billie