Emil Agrell Photography

Redigera gamla mobilbilder!

Senare idag så ska jag göra en intervju över telefon, då brukar jag alltid spela in samtalet via GarageBand på min Macbook. Jag gick in på programmet och och valde ”Podcast”. När jag hade klickat på mitt val så kommer det upp en sidospalt med bildbiblioteket i iPhoto!! DÄR DET FINNS MASSA MOBILBILDER!!!!!!!! Jag ska dock börja med att säga att bilden togs med en trasig iPhone 3Gs, därför gick det inte att förbättra kvalitén mer än detta.

Bland mina mobilbilder så hittade jag bilder från diverse konserter med Seahaven, The Story So Far, KISS, Parkway Drive, Emmure, The Word Alive mm. Jag kunde verkligen inte hålla mig ifrån att lägga in några i Photoshop…

Jag tänkte därför visa er en nyredigerad bild på Kyle Soto, som sjunger i Seahaven. Bilden tog jag när bandet spelade på Fängelset i Göteborg 2013, bilden är tagen med en iPhone 3Gs.

Allt jag gjort med bilden är saker som jag tidigare gått igenom i bloggen. Jag gör bilden svartvit genom att dra Mättnad till -0, sedan går jag till Kurvor. Inne på Kurvor drar jag upp de mörka lite för att få en fin och matt svartvit bild, sedan så håller jag mig till S-kurvan. Efter jag har gjort kurvorna så går jag in på Camera Raw Filter och justerar Luminiscens. Först lägger jag på ett starkt filter med Luminiscens, men suddar sedan ut över sångaren med hjälp utav en Justeringsmask. Sist lägger jag på brus, med hjälp av Camera Raw Filter.

 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Emil Agrell Photography

Emil Agrell Photography är en fotoblogg på Djungeltrumman.se. Här kommer ni att kunna ta del utav tips inom fotobranschen och även följa mina fotouppdrag.