Gaia Padovan

Första inlägget, hej!

Hej!

 

Mitt första inlägg här på bloggen då. Så peppad!

Lite om mig då. Jag heter Gaia Padovan, är 26 år och bor strax utanför Göteborg- är Art Director och illustratör. Fotograferar mycket på fritiden (analogt), hänger med vänner, tar långa promenader och målar i datorn med pixlar och akvarell för hand. Här på bloggen så kommer jag främst att dela med mig av moodboards med designinspo inom arkitektur, mode, grafisk design och konst- men också foton jag tar och lite smått vardag.

Jag hoppas att ni kommer att tycka om bloggen, få lite inspiration och pepp. För mig känns det lite nostalgiskt det här med blogg- började som 18åring att starta flera tumblr:s, och sen bloggade jag en tid för Nyheter24. Sinnes alltså.

Här nedan kommer lite fint jag tycker om.

SES SNART IGEN! x

 

| råa material | naturen | minimalism | ljuset / reflektioner |

 

 

Pedestal narrow

Studio Matti Carlson / Pedestal Narrow / hittade denna fina piedestal på tictail- hur fin? Såg så fina piedestaler på vårt hotell i Napoli i somras.. så himla vackert. Ska unna mig det första jag gör när jag bor i ett stort hus el. lägenhet i Napoli.

 

Wolfgang Tillmanns / Anemone II / han tar så magiska foton. Fångar realism, ljuset och det sköra. Se hans utställning om du har möjlighet. Magiskt.

 

Taget av mig / VSCO with hb2 preset / www.aceandtate.com / Fina glasögon från bästa ace and tate. In och kika! Prisvärda, och tillkommer ingen extra kostnad om du har brytningsfel *hurra*

 

Läs artikeln (här) source: freundevonfreunden.com / på söndagar brukar jag gå in på fvf och se korta klipp alt. läsa artiklar. Lagom långa. :))

 

 

 

1 kommentar
  1. {{comment.comment_author}}

Gaia Padovan

Gaia Padovan.
Art Director / Illustratör.
Fotograferar analogt. Förkärlek till tryffelchips och Riesling. Här delar jag med mig av min inspiration inom design, foton jag tar och lite vardag.

Mest lästa

  1. Söndags-listan
  2. Ge-mig listan.
  3. Lyckan, San Pellegrino och en (mini)fontän.
  4. Vetements CEO Guaram Gvasalia, Ines Longevial och en vacker film.
  5. Analogt fotografi