Gaia Padovan

vatten + inspiration

Vattentema.

Vatten har ständigt varit något återkommande tema inom design- min pinterestboard myllrar av vatten. Här nedan kommer lite fotoinspiration, fina coasters och en palett som får mig att klara hösten, och drömma sig bort till värme och (!) badhus. Nu? jobba på ett arbetstest (mycket spännande) och jobba i cinema 4d. Det kommer jag prata mer om på bloggen framöver.

x

 

 

 

Set om 4 agate coasters från bästa The Line (här)

 

 

mariasvarbova | swimming pool

 

 

 

 

 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Gaia Padovan

Gaia Padovan.
Art Director / Illustratör.
Fotograferar analogt. Förkärlek till tryffelchips och Riesling. Här delar jag med mig av min inspiration inom design, foton jag tar och lite vardag.

Mest lästa

  1. Söndags-listan
  2. Ge-mig listan.
  3. Lyckan, San Pellegrino och en (mini)fontän.
  4. Vetements CEO Guaram Gvasalia, Ines Longevial och en vacker film.
  5. Analogt fotografi