Gaia Padovan

Cinema 4D, jag älskar dig.

Har sen en tid lekt lite i Cinema 4D, och jag älskar det. Här nedan är lite renderingar, där jag testat mig fram med material och abstrakta former. Får. Inte.Nog. Det har liksom öppnat sig en ny värld för mig, då jag kämpat som en toka i illustrator med att rita tredimensionella former med skuggor osv. Några som jag kan tipsa om som inspiration är Wang & Söderström– starkt koncept och helt magiskt! Se deras senaste samarbete med Adidas x sneakers n’ stuff här. Finns massa på pinterest med- och får en känsla av att fler och fler varumärken använder sig av detta, kanske en ny konkurrent till stilleben som är lite tröttsamt nu? Vad säger ni?

 

 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Gaia Padovan

Gaia Padovan.
Art Director / Illustratör.
Fotograferar analogt. Förkärlek till tryffelchips och Riesling. Här delar jag med mig av min inspiration inom design, foton jag tar och lite vardag.

Mest lästa

  1. Söndags-listan
  2. Ge-mig listan.
  3. Lyckan, San Pellegrino och en (mini)fontän.
  4. Vetements CEO Guaram Gvasalia, Ines Longevial och en vacker film.
  5. Analogt fotografi