Gaia Padovan

Analogt fotografi

Hej!

Här kommer lite foton jag tagit i sommar och tidig vår. Blandat, både från resor och hemma. Är helt såld på att fota analogt: kornigheten, att inte veta hur motivet blir förens en framkallat osv. osv.

Just nu fotograferar jag med en Pentax k1000, älskar den. Oftast har jag köpt Portra 400 eller 160 rullar, beroende på vad jag tänker fota. Man får testa sig fram. Det jag nu vill ha är ett 35 mm objektiv. Får unna mig snart.

 

Mallorca i somras, sån dröm. Tog en promenad själv i stan och såg i princip bara såna här färgpaletter. Varför finns inte detta mer i Sverige? Undrar bara.

Fina Agnes på flygplatsen då vi för andra gången fick reda på att flyget blev inställt. Ljuset föll så fint på hennes ansikte och var tvungen att fånga det. <3 Bakom, flyget vi sen fick gå på. Lyckan.

Utsikten från poolen i Mallorca. <3

Första vinglaset i Köpenhamn med älskade Andrea. Tidigare iår. Tips, om du vill må bra och bara komma bort ett tag, åk till Köpenhamn. Hyr lägenhet via Air bnb. Gå på utställningar. Drick naturvin. Promenera runt i stan. Ska nog göra en Köpenhamnsguide framöver pga bodde där för två årsen och fullkomligt älskar stan <3

Napoli i Juli. En drömresa, som jag kommer att bära med mig resten av livet. Det råa, vackra, spontaniteten, arkitekturen som har bevarats så väl. Och guldtipsen från Maria som bara gjorde hela resan perfekt. 

Vi hade en strand i princip för oss själva vissa dagar, resten av italienska turister. Kändes som en film ibland. Typ som här ovan.

Mercato – söndagsmarknaden är ett signum i Napoli. Fisk fanns det gott om. (:

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Gaia Padovan

Gaia Padovan.
Art Director / Illustratör.
Fotograferar analogt. Förkärlek till tryffelchips och Riesling. Här delar jag med mig av min inspiration inom design, foton jag tar och lite vardag.

Mest lästa

  1. Söndags-listan
  2. Ge-mig listan.
  3. Lyckan, San Pellegrino och en (mini)fontän.
  4. Vetements CEO Guaram Gvasalia, Ines Longevial och en vacker film.
  5. Analogt fotografi