Gaia Padovan

Söndags-listan

Hej!

Tänkte att jag ska införa en söndagslista, kul va? En lista med lite blandade designprylar jag tycker om. Så här kommer listan, 5 st <3

 

Friends & Founders bord, så fina. När jag bor i en stor luftig lägenhet så ska jag ha ett sånt här. Märket har även annat fint, se mer här.

 

BEDOWS podcast, äntligen säger jag bara. Inspirerande. Lyssna här.

 

Boken CONCRETE som finns på Papercut.

 

Dem som känner mig väl, vet att jag älskar fina glas, koppar, keramik. Ett tag var jag som besatt av Studio Arhoj. Haha. Älskar dessa glas i alla fall, deras champagneglas är att dö för med. Ni hittar dem här.

 

Hayley Eichenbaums fotografi. Älskar färgpaletterna, får wes anderson feeling och en mix av surrealism. Snart öppnar hon en webbshop <3 Läs en intervju med henne här. Och hennes instagram hittar ni här

 

 

 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Gaia Padovan

Gaia Padovan.
Art Director / Illustratör.
Fotograferar analogt. Förkärlek till tryffelchips och Riesling. Här delar jag med mig av min inspiration inom design, foton jag tar och lite vardag.

Mest lästa

  1. Söndags-listan
  2. Ge-mig listan.
  3. Lyckan, San Pellegrino och en (mini)fontän.
  4. Vetements CEO Guaram Gvasalia, Ines Longevial och en vacker film.
  5. Analogt fotografi