Gaia Padovan

Senaste dagarna har varit väldigt omtumlande, på många sätt. Men jut nu överväger det positiva- pga fick jobb + förstahandslägenhet på samma dag?! Vissa saker känns som att dem är menade. Och i detta fallet så var det så. För att ta in allt, så sprang jag till systemet (kl 11-12 ca), köpte champagne och tog första bästa tåget hem till min mors gård. Två timmar senare befann jag mig i Stockholm.

Väl där så hängde jag med vänner, drack god italiensk läsk, unnade mig fin tvål från Aesop (mmmm) och var på Fotografiska. Åt poke bowl och världens godaste pasta också.

 

 

Konst-ig bokhandel, så himla fin. Fick hålla mig att inte köpa något, pga måste läsa ut de böcker jag har. 🙂

 

Mm, kunde knappt bestämma mig- men det blev denna lukten. Så fint ändå, att unna sig själv saker ibland. Det var dags.

 

En minifontän jag längtat efter att se, och plötsligt såg jag den! Här är Tove också, världens bästa vän <3

 (Minifontän + gulliga Tove)

Vivianne Sassen – UMBRA. Älskar hennes formspråk, reflektionerna, färgerna och ljuset. Blev så inspirerad. Såg även Paul Hansens utställning som var så magstark. Kände inte att jag ville ta några kort. Utan bara vara närvarande och där. Vi är så otroligt privilegierade här i västvärlden. Gjorde ont att se vad folk går igenom, men det är ju verkligheten tyvärr. Fick sätta mig när jag gått igenom halva, för att bearbeta allt. MEN återigen- se den.

 

 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Gaia Padovan

Gaia Padovan.
Art Director / Illustratör.
Fotograferar analogt. Förkärlek till tryffelchips och Riesling. Här delar jag med mig av min inspiration inom design, foton jag tar och lite vardag.

Mest lästa

  1. Analogt fotografi
  2. Söndags-listan
  3. Ge-mig listan.
  4. Lyckan, San Pellegrino och en (mini)fontän.
  5. Vetements CEO Guaram Gvasalia, Ines Longevial och en vacker film.