Gaia Padovan

Ge-mig listan.

Imorgon är det dags för nytt jobb (!!!) och om två veckor får jag tillgång till min lägenhet. Sån dröm. Min nervositet blandas med läsning (Ett litet liv av Hanya Yanagihara), och planering av inredning.. ett tag tänkte jag att jag planerar ett rum i taget, men det går inte. Har ni något tips? Hur gjorde ni? Tar såklart tag i att kika på lite lättare saker rent praktiskt, såsom mattor, koppar och konst.. men innerst inne vet jag att det är ett bord jag behöver (ganska basalt). Nedan kommer en lista på saker jag tycker om *dreamin*.

 

Bikis ceramics. Helt fantastiska. Hittade av en slump på instagram. Kika här.

 

CONCRETELY HAPPY av Jonatan Nilsson som går på Beckmans. Han har fina koppar som han säljer med, ge mig. Läs mer här.

 

Allt från ARAKS, så fina pyjamas och underkläder. Vill ha allt. Men så fruktansvärt dyrt. Klurar på att sy nåt eget framöver.Även BASERANGE är bra! 🙂 lite mer realistiskt också för den delen.

 

Kan inte släppa den här lampan, den har vart med i många stylingar till mina tryck och ljuset ser så mjukt och fint ut. Finns på bästa KVART i majorna.

 

Detta bordet. <3 Finns här.

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Gaia Padovan

Gaia Padovan.
Art Director / Illustratör.
Fotograferar analogt. FörkÀrlek till tryffelchips och Riesling. HÀr delar jag med mig av min inspiration inom design, foton jag tar och lite vardag.

Mest lÀsta

  1. Analogt fotografi
  2. Söndags-listan
  3. Ge-mig listan.
  4. Lyckan, San Pellegrino och en (mini)fontÀn.
  5. Vetements CEO Guaram Gvasalia, Ines Longevial och en vacker film.