Gaia Padovan

Hej!

Ett tag sen jag skrev, men det blir ändring på det! Mitt uppe i flytt, nytt jobb och på kvällen sitter jag med renderingar i Cinema4D..helt fast. Har bestämt mig för att en gång i vekan lära mig något nytt i programmet- realistiskt tycker jag. 🙂 Annars? Plockat trattkantareller, tagit långa promenader här på landet, satt mig in i nya jobbet, träffat vänner och smidiet planer inför en grej jag ska styra upp i stan med en vän (!!!!) som troligtvis blir i mellandagarna. Om det blir lyckat, vilket jag vet- så ses vi där! Mer kan jag inte säga. Eller jo- det är något som fattas i Göteborg. Så!

Pga ska flytta in i min nya och EGNA lägenhet i nästa vecka så har jag kikat runt på inredning, auktioner parallellt med tråkiga saker en behöver köpa. Är helt såld på Ines Longevials verk, och blir så sugen på att själv börja måla med akryl/olja igen. Var så anti det när jag gick på konstskolan och satt med mina förbannade akvareller. Herre. Bifogar också en artikel WWD gjort med Vetements CEO Guaram Gvasalia där han pratar om sociala medier, branding m.m Kommer även ett tips om du vill lära dig att skapa lite kul saker i PS / Illustrator- Baugasm har bra tutorials. Började kolla på ”The Dreamers” av Bernando Bertolucci igår, så fin och älskar färgerna och fotot.

 

 

 

Ines Longevial

 

 

Vetements CEO, Guram Gvasalia Virginie Khateeb/WWD

 

The Dreamers – Bernando Bertolucci

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Gaia Padovan

Gaia Padovan.
Art Director / Illustratör.
Fotograferar analogt. Förkärlek till tryffelchips och Riesling. Här delar jag med mig av min inspiration inom design, foton jag tar och lite vardag.

Mest lästa

  1. Analogt fotografi
  2. Söndags-listan
  3. Ge-mig listan.
  4. Lyckan, San Pellegrino och en (mini)fontän.
  5. Vetements CEO Guaram Gvasalia, Ines Longevial och en vacker film.