HeelMeNow

Vårkänslor

Hej!

Jag heter Lien (uttalas som Linn) och är 34 år. Jag är född i Vietnam och har bott i Göteborg nästan hela mitt liv. Mode är ett av mina stora intressen, tillsammans med mat, människor och resor. Jag äter helst min mors mat, fikar överdrivet mycket och har en ständig längtan efter Japan.

Bloggen kommer mest handla om kläder så klart! Vart jag hittar min inspiration, butiker som är lite anonyma, tips på intressanta märken att hålla koll på, saker som finns i butik och på nätet och outfits outfits outfits! Min stil just nu är väl en färgglad mix av billigt och dyrt, gammalt och nytt. Mitt motto är UPPKLÄTT ÄR RÄTT, vänta inte på något speciellt tillfälle till att klä upp dig utan gör vardagen mer festlig istället!

Skor/Marimekko Kjol/Topshop Tröja/Vetements Keps/Juun.J

 

 

 

 

2 Kommentarer
  1. {{comment.comment_author}}

HeelMeNow

Color ambassador with more shoes than sense. Instagram: @heelmenow

Mest lästa

  1. Coat crush
  2. Vårkänslor
  3. Lika barn fika bäst
  4. Family first
  5. Gentle Monster