HeelMeNow

Family first

Skjorta/Jil Sander Kjol/H&M Slips/Myrorna Väska/M2Malletier Skor/Marknadsfynd

Igår var hela familjen på releasefest för Artilleriets nya kokbok! Den är helt MAGISK. Nu är jag ju ett Artilleriet-fan deluxe och drömmer om allt fint dom har varje gång jag är i deras butik, så att vår restaurang får vara med tillsammans med alla grymma passionerade själar är väldigt roligt och vi är mycket stolta. Familjefotot som världens bästa Fanny tog kommer vi att förstora och rama in.

Till festen då, vi hade så kul! Mamma och pappa var uppklädda och superfina. Det är inte ofta vi kan gå på events tillsammans hela familjen så vi tog tillfället i akt och gjorde det ordentligt!

Jag visste så klart inte vad jag skulle ha på mig och bestämde mig i sista sekund. Min outfit fulländades med en nyinköpt slips som jag fyndande på Myrorna för 29 kr. Älskar Myrorna. Så mycket färg, så mycket form, så mycket fint. Kram på er!

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

HeelMeNow

Color ambassador with more shoes than sense. Instagram: @heelmenow

Mest lästa

  1. Vårkänslor
  2. Lika barn fika bäst
  3. Unisex
  4. Gentle Monster
  5. Call me by your name