Henrik Ekwall

Här görs observationer av slaget: ”oj, där var en till pool”.

Ifall det inte framgår kan jag meddela att platsen, personerna, utseendena, ”kläderna” och meningsutbytet i den här passagen sammantaget utgör den absoluta antitesen till ”Full Patte”.

Här försöker man få till en något oklar spring break-vibe. Det vill säga plaskande, tjo och tjim, ”bråk” om olika flytmadrasser, och mellanstadieskämt av typen ”nu ska jag dränka dig – nej jag skojade bara!!”. Alltihopa tonsatt till Beach Boys – I Get Around samt känslan av att Martin Lidberg hela tiden kissar i vattnet.

Uppmaning till samtliga svenska inslagsproducenter: uppmuntra aldrig, aldrig, ALDRIG igen Martin Lidberg till att ”busa” vid poolen. Jag skrek högljutt och var ca en mm ifrån att göra min första DO-anmälan.

Man vet att det börjar sina i den svenska idrottstjärnepoolen när en sån där kvalar in till Mästarnas Mästare. På riktigt, det ser ju ut som en 12-åring med Lars Hammars kropp. Att låta honom bo i samma hus som Martin Lidberg måste ju innebära en konstant risk för ofrivilligt vållande till annan mans död.

Lika mycket ”tävlingsprogram” som Guantanamo Bay.

Ja, det där är Martin Lidberg som använder två kvinnor som språngbräda för att springa över en ribba.

Nej men på riktigt, denne Martin Lidberg. Kan inte riktigt få nog av honom. Att det ens är möjligt att utstråla så mycket dumhet enbart genom sin fysiska uppenbarelse. Har aldrig någonsin blivit så lite besviken av en kändismedverkan i ett svensk tv-program. Jag skulle på fullaste allvar betala goda pengar för en spinoff-serie i vilken Martin Lidberg går runt, varsomhelst, och låter hans patenterade ”mäktig utsikt!”-observationsförmåga leka fritt.

Hälften man, hälften Belgian Blue.

Sveriges mest ointelligenta kroppshållning.

På riktigt, hur i hela helvete kan jag ha missat detta. Att inte titta på Mästarnas Mästare under de senaste 8 åren är det sämsta valet jag någonsin gjort. Jag har ändå samma relation till dålig tv som Fredrik Strage har till bra musik. Känner mig som en blandning av kvinnan i Goodbye Lenin och Johan Croneman.

Att betrakta de haltande sociala interaktionerna mellan 6 stycken idrottare på stjärnstatusnivån ”ganska bra i hockey” – men som samtidigt lagt tillräckligt mycket tid på sport för att begränsa sin sociala förmåga till att nätt och jämnt kunna säga ”full ös nu!” – det är ett underhållningsvärde jag inte riktigt visste existerade.

På riktigt chockerande att det inte finns en version av Big Brother med enbart Martin Lidberg-karaktärer. Tänk er.

 

 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Henrik Ekwall

Hej!

Vad kul att du är här, stanna gärna för alltid

[email protected] på mail

Mest lästa

  1. Esnabba Pesos
  2. Det är kul med mode
  3. Brev från kolonien
  4. Första advent
  5. Andra advent