Henrik Ekwall

Trodde verkligen, verkligen aldrig att Brad Pitt skulle hamna i ”livsöden som får en att må bra över en själv”-kategorin av offentliga personer. Men bilderna från hans senaste GQ Style-intervju/tripprapport är ju bra alarmerande. Av allt att döma försöker han dra av nån syrastinn juicecleanseversion av Gustav Norén när Gustav Norén blev Gustav Norén.

Det är ju förståeligt att någon som blivit anklagad för att ha slagit sin yngsta son sönder och samman under en duktig flygplansbender (och sen förlorat fru, barn, 10kg kroppsmassa, medievana, och allt däremellan) kanske börjar bete sig lite jokerartat, men detta alltså. Det måste ju ändå betraktas som en svajjig livsutvecklig ifall man post-ayahuesca-style ger fingret till modern tids mest lukrativa skådespelarkarriär till förmån för att bli nästa Garey Busey.

Några ryckcitat som inte direkt signalerar ”har sin shit together”:

”I’m making alot of stuff nowadays”

”You’re making stuff?”

”Yeah, I’m making stuff”

”Like what?”

”I’m making everything”

 

”I get up every morning and I make a fire. When I go to bed, I make a fire – it makes me feel LIFE!”

 

”I’ve got the cleanest urinary tract in all of L.A”

 

Och, kanske mest alarmerande:

”he’s really gotten into making matcha lately”

 

Återstår väl bara att tacka för en av de bättre serier bilder som någonsin tagits:

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}