Henrik Ekwall

 

1. 

2. 

3.

4.

Upp- och nervänd smiley.

5. 

Punkt 9: ”De lägger bort sina telefoner och umgås”.

6 (klassiker). 

Punkt 4: ”Du tänker på alkohol”.

7.

8 (också klassiker):

9.

Citat 3,6,7,8 och 14: väder.

10.

11.

Punkt 5: ”tjejer beställer vitt eller rosé, killar beställer öl”.

On point!:)

12. 

13. 

Bildtolkning av illustration nr. 8: ”tjejer är rädda för insekter”.

14. 

15. 

Helt och hållet slumpmässig kombination av rubrik, bild, och delningstext:

Till Tidningen Cafés försvar verkar vissa av dessa artiklar vara inslussade från andra, lite mer ”folkliga” tidskrifter som också ägs av Aller Media (Elle, Feminina, Frida, MåBra, ”Glutenfritt”). Så man borde kanske inte skjuta budbäraren.

Men boven i dramat är ju likväl webbredaktören som väljer att sälja in TOKgenerella sanningar om ”hur det är att vara morgontrött” som ”on point XD” eller ”alla är vi skyldiga *skyldig ängelemoji”. Det faktum att det över huvud taget görs är rätt och slätt ett hån mot det svenska folkets intellekt. Det faktum att det river ner tsunamifloder av relaterande gråtskrattsemojikommentarer, ja, det gör man nog bäst i att bara blunda för.

Men, det är ju iallafall ett steg bort ifrån andra kanske liiite mer förkastliga clickbait-genrer, som ”avsiktligt provokativt inlägg om jakt/lucior/Henrik Schyffert med syfte att dela kommentarsfälten som Moses delade röda havet” eller ”beskuren bild på en lättklädd Gry Forsell som insinuerar att det KANSKE gömmer sig en full frontal-bild bara ett musklick-bort”. Iallafall nåt.

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Henrik Ekwall

Hej!

Vad kul att du är här, stanna gärna för alltid

[email protected] på mail

Mest lästa

  1. Esnabba Pesos
  2. #Weedweek
  3. Trevlig kväll!
  4. Det är kul med mode
  5. Brev från kolonien