Henrik Ekwall

Inget preskriberas

Jag är inte fullt bekväm med att lejonparten av Sveriges journalistkår går till försvar för Mika Brzezinski efter Trumps kommentar (att hon är ”dum som en sten”, ”låg IQ-tokig” och att hon en gång ”blödde i ansiktet efter en plastikoperation”) utan att skjuta ut den här gamla cringeklassikern i etern:

Det är en sån där liten goding som man bör plocka fram då och då för att påminna sig om att Mika Brezsinski, och alla andra av amerikanska morning show-värdar, också är fullständigt genomvidriga människor.

//

Henrik Ekwall, for the FULL picture.

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Henrik Ekwall

Hej!

Vad kul att du är här, stanna gärna för alltid

[email protected] på mail

Mest lästa

  1. Esnabba Pesos
  2. #Weedweek
  3. Trevlig kväll!
  4. Det är kul med mode
  5. Brev från kolonien