Henrik Ekwall

Liveblogg: Way out West!

Hej alla vänner och mina två systrar! Lyssna noga nu: om några timmar kommer jag och min fina vän Alice Dadgostar att inleda vår LIVERAPPORTERING från Way out West! Heja! Jätteroligt tycker vi! Det kommer bli vad Fear and Loathing in Las Vegas var om allt knark byttes ut mot GLÄDJE och VÄNSKAP! Vi kommer uppdatera, intervjua, sammanfatta, och i största allmänhet göra för Gonzo-journalistiken vad Sofi Fahrman gjorde för sommarpratet. Skvaller från presstältet? Jojo, jag tackar. Pixelerade bilder på Markus Larssons bakhuvud? Jajjebus. Informativt? Inte den minsta chans.

Jag ska vara ärlig: jag är ingen expert. Utöver att vara absolut sämst på festival i Sverige så är min tidigare erfarenhet av Way out West 24h lång. Några godbitar från minnesbalken: missade mitt favoritband Darkside, blev armbågad (hårt och 100% avsiktligt) i ansiktet av Gustav Norén, behandlade runt 02-snåret ett par mosbrickor på samma sätt som Anders Borg behandlade sig själv förra helgen, somnade på en bänk på Göteborgs centralstation bredvid min bff Vincent innan första tåget hem nästa morgon. All in all så var det en ganska otrevlig resa, men resulterade iallafall i en ganska fin bild.

Men! I år blir det en helt annan visa. Är överlycklig över att jag ska få se City of Ghosts, Matthew Heinemans dokumentär om syriska journalister i Rakka. Också överlycklig över att få se The Square, Ruben Östlunds nya reklamfilm för Ruben Östlund. Men är mest överlycklig över att jag ska få se Lana Del Rey. Dock riktigt trist att Anders Borg inte är där. Det verkar ju vara tradition att politiker som nyligen fått sparken drar dit för att hålla något tal ”vikten av nätverkande”.

Häng med! För, som det gäller med allt annat kul, det nästa bästa efter att faktiskt uppleva något är ju ändå att läsa om det på en blogg.

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Henrik Ekwall

Hej!

Vad kul att du är här, stanna gärna för alltid

[email protected] på mail

Mest lästa

  1. #Weedweek
  2. Trevlig kväll!
  3. Esnabba Pesos
  4. Vi-drigt
  5. Black Sjöberg