Henrik Ekwall

WOW: Torsdag!

Kolla:

En tjej med blomkrans som blir fotad av två personer när hon plockar blommor. Ser man inte varje dag! Riktigt kul start på gårdagen.

Hann med en hel del igår! Ta en titt:

 

Såg Radio Dept. Stående bild i och med att jag är dum i huvudet. Hörde från många att Radio Dept ”suger som bara fa-an” live, men det kan jag inte hålla med om. Riktigt svängigt var det. Till vänster i bild är en söt liten keps. 3/5

Pressack.

Detta var ”Slowgold”. Dagens (kanske världens) mest avskalade spelning. Gammal sanning att avskalade spelningar är en artists medel för att signalera att den inte vill spendera pengar på onödigt krimskrams. Så, sprid ordet: ”Slowgold” är snåla som fan. 1/5

Pressack.

Detta var the Shins. Det långsamma, tråkiga, tokvita bandet som är kända från den långsamma, tråkiga, tokvita Zach Braff-filmen the Garden State. 1/5

The Shins ”fangirls”. Människotypen med absolut minst prickar i registret.

Pressack.

Såg ”Flume”. ”Flume” är en skjortklädd DJ som står och spelar ljud man tappar IQ av. Fick spänningshuvudvärk. 1/5

Pressack.

The Pixies! Riktigt trött gammalt köttstycke som stod och gapade i mikrofonen, men helvete vad det svängde. När Where is My Mind drog igång blev jag exakt lika glad som alla andra idioter som stod och väntade på ”Fight Club-låten”. 4/5

Pressack.

 

Frank’s Ocean! Hade inte lyssnat ett skvatt på honom, men det var ju riktigt bra detta. Alltid kul med stora artister som kommer till små, europeiska länder och behandlar spelningen som ett genrep inför uppträdanden som de kommer ta på allvar. Len, fin stämma och coola visuals. Frank’s Ocean får 4/5

Pressack.

Lorentz! Gårdagens absoluta höjdpunkt. Körde i princip hela Lycka till-plattan back to back. Helt vansinnigt bra, faktiskt. Han och Madi Banja är ju av någon riktigt, riktigt oklar anledningen Sveriges mest självklara scenpersoner. 5/5

 

Pressack. i pressrummet.

Pressbanan.

Presskaffe.

”Pressbull”.

F.ö väldigt kul att kika på vad alla andra i pressrummet sitter och skriver om. Kan meddela att Migos tydligen är ”festivalens the Beatles”. Och att Jan Gradvall sitter och inte gör ett skvatt. Fattar ni: rapportering om rapportering. Meta! Nu ska jag se Anders Ygeman.

 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Henrik Ekwall

Hej!

Vad kul att du är här, stanna gärna för alltid

[email protected] på mail

Mest lästa

  1. #Weedweek
  2. Trevlig kväll!
  3. Esnabba Pesos
  4. Vi-drigt
  5. Black Sjöberg