Klara Hedberg

Klara Hedbergs blogg på Djungeltrumman

 1. Androgyne Lounge Table

  Lämna en kommentar

  Senaste nytt i hemmet. Ett träbord framför soffan.

  Det heter Androgyne Lounge Table och är designat av Danielle Siggerud. Jag är så trött på krom och blanka ytor för tillfället. Vill att allt ska kännas fint mjukt och snällt, precis som det här bordet.

  Nu ska jag lägga mig i soffan, äta chips och kolla på EM.

  Du hittar bordet här.

 2. Sju dagar

  Lämna en kommentar

  .. där min kamera fick hänga med på axeln.

  Förra veckan flängdes det runt en del. Jag hade köpt en ny film till min analoga kamera och det mesta blev ganska överexponerat. Blir så trött på att jag aldrig lär mig. Jag ser även fruktansvärt dåligt och vägrar använda linser, det resulterar i att jag inte kan ställa in skärpan. Suck.

  Jaja, häng med. Här är sju dagar i mitt liv!

  Cecilia Sarah & Augusta

  Fredag. Veckan börjar på fredagar, det är sen gammalt. Jag, Augusta, Cecilia, Linn och Sarah tog en AW på Diket. Delade på plockmat och drack vin. Kvällen avslutades på BOV (Augustas otroliga restaurang). Tog en taxi hem vid 23 och däckade.

  Lördag. Vaknade av att det var ca 30 grader i rummet vid 11:30. Idag fyllde David 30 år och det skulle firas. Två alvedon och tre koppar senare var jag påväg mot Slottskogen. Vi grillade i några timmar, sedan bar det av ner mot Klippan där två ribbåtar väntade på oss.

  När halva gänget skulle hoppa på en av båtarna sa det knaaak och bryggan brakade ihop. I vattnet låg plötsligt tio sprattlande varelser i stora rymddräkter. Efter att ha skrattat och filmat (sorry) dundrade vi ut mot Vinga och sedan Donsö.

  Väl tillbaka badade Göteborg i ett orange sken. Vi slog oss ner under Älvsborgsbron och åt Pizza.

  Vi avslutade kvällen i Sockerbruket. 10/10

  Mira, Orust Slussen

  Måndag. Åkte till sommarhuset med Mira. Vi båda hade fullt schema – men varför inte bocka av listorna till denna vy? Mira proddade musik, jag skrev text.

  Mira jobbar som låtskrivare, producent och artist. Fick därför lyssna till hennes ljuva sångröst genom husets tunna dörrar hela dagarna. Lyx.

  Vi pausade jobbet för att bada bastu. Mira har börjat meditera och vi försökte oss på en tiominutare i bastun (meditation!! tänk inget annat). Jag tjuvkikade varannan minut.

  Tisdag. 25 grader och 1 juni. Det betydde lättade restriktioner, två timmar längre på restauranger och barer. Jag bakade en 22:30 tårta och åkte ut till Saltholmen med några vänner. Vi avslutade på en bar. Såklart.

  Peyvand & Frida

  Onsdag. Åkte till Stockholm resten av veckan. Det var sommar och Stockholm var sådär vackert att det gjorde ont.

  Frida har precis släppt senaste numret av NUDA och bjöd in till bokrelease på Fåfängan. Vi åt plockmat med utsikt över hamninloppet och till tonerna av Grant.

  Viola

  Fredag. Åt lunch med Viola på Bio Rio. Det var så varmt att svetten rann längs med benen, bar en kort liten klänning men vad hjälpte det. När vi båda fått begynnande solsting studsade hon iväg och sjösatte sin fina träbåt. Gissa vad den heter? Rio!

  Sedan hade plötsligt sju dagar i livet gått. Tack för den veckan. Det var kul.

  Hoppas att ni har haft en bra vecka. <3

 3. Hej bloggen

  Lämna en kommentar

  Kul att du är här.

  Jag har funderat över mitt första inlägg. På någon slags presentation av mig själv. Började skriva, fick prestationsångest. Skrev två utkast, kastade båda.

  Efter ett tag, när jag hunnit till tanken att skita totalt i bloggandet, bestämde jag mig för att skippa presentationen. Det finns ju en intervju här på Djungeltrumman som jag tror täcker det mesta? Länkar den här.


  Så: Nu kör vi igång direkt istället. Kul att ses, hoppas att du vill hänga här med mig lite då och då.

  <3