Leyla Viktoria

Klubbtips för februari

Okej, så februari är här igen och trots att himlen kan te sig konstant grå så är inte klubblivet det. Jag tänkte därför tipsa om februaris mest lovande klubbar! (Denna listan kommer att uppdateras så fort fler coola event dyker upp).

4/2 Magnus, Magnus & Lewis
Fee Fi Fo Fum är ramenbaren som etablerade sig som cool restaurang för hipsters, men som har blivit något helt annat. Under året har nudlarna hamnat på andra plats, och festen på första. Det är nämligen här alla samlas för att dansa på få kvadratmeter till Gbgs bästa underground DJs. Nu har de renoverat hela stället och nyöppningen är på fredag! Men, überkillarna spelar grym musik och drar massa folk så gissar på att lördagen blir fetast.

4/2 Queer(f)est
Folkteatern har få men hög kvalitet på dem fester de arrangerar. Denna lördag går i regnbågens tecken med både filmvisning, skivsläpp och fet efterfest.

4/2 Station 16
Station 16 är nya coola stället på tredje långgatan. De har mysigt loft, gött kafé men inte minst så har de även satsat på technokvällar varje lördag! Denna kväll står Locus-killarna för musiken.

10/2 Decay
Upstairs försöker göra en revival som technoklubb och Decay verkar vara den av dem olika klubbnätterna som är bäst. Missa inte Magnus Nylander samt Yoba i DJ-båset.

17/2 Nöjesguidens Göteborgspris
Nöjesguiden delar ut pris till sina favoriter i Gbg, och efterfesten hålls på Yaki-Da. Det blir livespelning, stans fetaste Djs och troligtvis packat med folk.

25/2 Genesis Project
Genesis är ett projekt som funnits sedan urminnes tider och som genom åren vuxit sig större och större. Idag säljer biljetterna till deras fester slut månader innan, och drar massvis med folk. Denna fest fokuserar på balkan progg och sker i fetaste lokalen: Berg211.

25/2 Mandala Winter Gathering
För detta psykadeliska event så krävs varma kläder samt en förkärlek för naturen, just för att det tar plats en bit utanför Gbg under öppen himmel. Det som spelas är psytrance, darkpsy samt progressive.

28/2 Trentemøller
Legenden Trentemøller från grannen Danmark är känd för sina häftiga och unika liveshower, och självklart för sin otroliga musik. Sista februari tar han över Pustervik för en kväll och jag gissar på att det blir oförglömligt.

/Leyla

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Leyla Viktoria

En blogg tillägnad min syn på Göteborgs alternativa nattliv.

Mest lästa

  1. Illegal Ground + Fabric
  2. Sexualisering
  3. Fee Fi Fo Fums Renovering
  4. Favoritbarerna
  5. Weekend Bomb