Leyla Viktoria

Fee Fi Fo Fums Renovering

Som ni kanske vet var mitt senaste club adventure riktigt misslyckat. Enda kommentaren jag har är: undvik Upstairs Nightclub (hela recensionen av stället hittar ni här).

Jag har varit ganska trött på klubblivet här i stan det senaste, det har inte riktigt känts värt att driva omkring frusen på gatorna på väg hem kl. 06 på morgonen från en klubb som inte riktigt håller måttet. Dessutom verkar det som att alla alternativa kvalitetsklubbar lider av lokalbrist och därav inte kunnat leverera som de brukar. Tråkigt tycker jag!

Igår var jag dock pepp på att hänga med alla goa i GBGs technofamilj så jag begav mig till ”nya” Fee Fi Fo Fum. Varför jag väljer att sarkastiskt notera ordet nya, är för att deras hypeade renovering av stället knappt var märkbar alls. Det var alltså lika fullt och knökat som alltid. Missförstå mig rätt: knökat är nice.

Fee Fi Fo Fum är ett sådant ställe som får Göteborg att kännas lite varmare och lite mindre svenskt. Om det beror på att vi kyliga svenskar bokstavligen tvingas att dansa ovanpå varandra i vad som blir en bastu om nätterna, eller för att det skapar en intensiv gemenskap där vi alla bondar kring musiken är oväsentligt. Oavsett anledning så är det kul att se, och roligt att vara en del av.

Dock slutade natten trots detta med att jag stod buttert frusen i väntan på en buss, mitt ute i Högsbo. Men det är en annan historia.

/Leyla

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Leyla Viktoria

En blogg tillägnad min syn på Göteborgs alternativa nattliv.

Mest lästa

  1. Illegal Ground + Fabric
  2. Sexualisering
  3. Fee Fi Fo Fums Renovering
  4. Favoritbarerna
  5. Weekend Bomb