Leyla Viktoria

Weekend Bomb

Som ni kanske vet har jag haft en riktig kass start på klubbåret 2017, men denna helg vände detta helt. Halleluja!

I fredags var Kornél Kovács bokad på Yaki-Da, han brukar befinna sig bakom deras DJ-bås i Sovrummet några gånger per år och det är alltid lika knökat och bra musik. Denna gång var inte ett undantag, tillsammans med vår egen Ishi vu levererades grym house natten igenom och det var så uppskattat att Sovrummet kunde ha döpts om till Bastun, då det var smockat med folk medan Kaffebaren för typ första gången någonsin (!!!) var tom. När Kornél mot slutet drog igång allas favorit Pantalón, exploderade dansgolvet i ett perfekt klimax på kvällen.

Och i lördags kickades GBGs alternativa klubbsscen äntligen igång efter en otroligt seg start. Apartment gjorde åter éntre och gjorde kaos av natten. Jag jobbade denna gång på plats, vilket var nice. Fick se den feta ljusshowen, och höra den grymma musiken helt nykter – och vad bra det var! Christoffer Stigberg och André Laos maxade golvet. Dessutom drar dessa klubbar den bästa publiken, bättre stämning och pepp får man leta efter.

Nästa gång befinner jag mig ingen annanstans än på dansgolvet. Ses där!

/Leyla

 

 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Leyla Viktoria

En blogg tillägnad min syn på Göteborgs alternativa nattliv.

Mest lästa

  1. Illegal Ground + Fabric
  2. Sexualisering
  3. Fee Fi Fo Fums Renovering
  4. Favoritbarerna
  5. Weekend Bomb