Leyla Viktoria

Påsktips!

Äntligen är påsken här! Vi har aldrig firat påsk särskilt stort i min familj, och det känns som att jag med åren helt har tappat anknytning till dess traditionsenliga firande och är nuförtiden mest pepp på alla dessa lediga dagar som medföljer. Påsken handlar dock inte bara om äggjakt, påskharar och middagar med samma mat som på julbordet – nej! Den handlar även om vad vi alla älskar: fest! Därför tänkte jag givetvis tipsa om mina favoriter nu inför helgen!

Långfredag 14/4:

DJ Seen & Stephan Madsen:
För en start på helgen med en kick i funkens och housens tecken, bör ni dra till Fee Fi Fo Fum denna kväll! En oväntad kombo så som DJ Seen och Stephan Madsen kan ju inte bli annat än bra.

Genesis vs Avatar:
Genesis och Avatar slår sig samman för vad som kan vara helgens stora dragplåster. Tillsammans sätter de stämning på varsitt golv med progressive respektive psychedelic touch.

Påskafton 15/4:

Wish You Were Queer:
WYWQ firar två år nu på lördag och har bokat artisten Zebra Katz! Zebra Katz (eller Ojay Morgan som han egentligen heter) är en hiphopartist som har lämnat underjorden i New York för att turnera världen över. Kommer bli en grym show!

Påskdagen 16/4:

808 After Hour Club:
Detta är nya klubben på avenyn som slänger ihop technokvällar en gång i månaden! Denna gång är det fokus på tech och bokningen Ilario Alicante. Kan bli fett men keep in mind att det trots allt är Avenyn det gäller.

För mer alternativ kommer den fullständiga klubbguiden upp på Illegal Ground ikväll!

Glad påsk allesammans!

/Leyla

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Leyla Viktoria

En blogg tillägnad min syn på Göteborgs alternativa nattliv.

Mest lästa

  1. Illegal Ground + Fabric
  2. Sexualisering
  3. Fee Fi Fo Fums Renovering
  4. Favoritbarerna
  5. Weekend Bomb