Livsviktigt – men inte dödsallvarligt

Du hoppfulla väntans tid

Jag hade en vrålbloggig söndag igår. Adventspyntande, lussebulle-bak, mysfika, träning med bojfränden och förstås bara vegetarisk mat. Vad som ingen hade behövt veta är att jag vaknade med hjärtklappning och skällde ut mig (ja man kan skälla ut sig själv) och min kille för att ”vi har fan inte julpyntat, och vi har ingen frukost hemma och det är ju för i helvete FÖRSTA ADVENT!!!!” Jag stormade till Hemköp och Oskar rusade upp i panik för att plocka fram julpyntet. Sedan höll vi på att ha ihjäl varann pga irritation över sladdar till adventsstjärnan, bulljävlarna ramlade av plåten och stektes på ugnsbotten, vi fick hetsträna på gymmet eftersom vi kom dit en halvtimme innan de stängde och de vegetariska måltiderna bestod av tortellini och färdiga falaflar, wow vad ont i magen jag har haft sedan jag åt dom 🙂 Kompisfikan var i och för sig bara mysig och vi tryckte totalt 15 lussebullar på 4 personer – svinbra!

Jag hoppas att er helg var fridfull, helrätt och megasköj. Men med stor sannolikhet så innefattade den även tjäbbel, halvfabrikat och toalettrengöring.
LIVET

1 kommentar
  1. {{comment.comment_author}}

Livsviktigt – men inte dödsallvarligt

Jag är hälsovetaren som levererar bloggen för oss som är "fed up" på hälsohets men som fortfarande vill ta hand om oss själva och leva gött riktigt länge.
God mat, illaluktande boxningshandskar och ett gäng hälsotips!

Mest lästa

  1. GRÖT-TJÖT
  2. S/O till alla känsliga magar
  3. Pest, ångest eller kolera?
  4. WRAP ME UP
  5. MERA SOPPA TACK!