Louise Ljung

Snyggt och gott! Ganska nyttigt också skulle jag tro.

4 pers

  • 250 g risnudlar
  • Valfria tillbehör till nudlarna
  • 4 laxfiléer
  • Neutral matolja
  • Salt
  • Peppar
  • 1 dl teriyakisås
  • 2-3 msk sesamfrön

Börja med nudelsalladen. Tillaga risnudlarna enligt anvisning. Blanda i det som önskas – på bild sojabönor, strimlad rödkål, salladslök, srirachasås och sesamolja. Salta, peppra och pensla laxen med teriyakisåsen. Stek den sedan i matoljan på medelvärme i ca 3 min på vardera sida, pensla på ett lager till, strö över sesamfrön. Servera laxen med nudelsalladen, mums.

Teryakilax. Recept, styling, foto: Louise Ljung
Recept, styling och foto: Louise Ljung

1 kommentar
  1. {{comment.comment_author}}

Louise Ljung

Matstylist i Göteborg som kockar, stylar och fotograferar mat till reklam, tidningar och events. Älskar att bada badkar, kombineras gärna med mat och dryck. Svag för Fernet och korv.

Webb: louiseljung.se
Instagram: louiseljung

Mest lästa

  1. Alla gillar en bra Caprese
  2. Dunderglögg
  3. Ostkurs med Hilda Nilsson Ost
  4. Krämig syrlig grönkålssallad med äpple
  5. Ett mästarrecept på fluffsaftiga lussebullar