Tuffast av alla

1 år som gifta.

Firar detta lilla event i Prag. 

Att vara gift är väl ingen bedrift direkt. Vi har ju levt massa år ihop innan det. Igår sa jag till Mikael att han fortfarande överraskar mig med vilka sjuka språng hans hjärna kan ta. Jag har kanske aldrig sagt något som gjort honom så glad som det. 

Nu är jag inte av den sorten som tror att man kan lova att vara ihop & kära för alltid (det stör sig han på att jag inte tror) men detta vet jag i alla fall: jag både tror & hoppas att det är for life.

3 Kommentarer
  1. {{comment.comment_author}}

Prag. Nu är jag i dig.


Karsten & Nils flög oss smakfullt från Kastrup till Prag på under en timme. Karsten, som kanske heter Blomljus i efternamn, sa att det kunde bli lite obalans men det är ”helt normalt den här årstiden”. När vi seglat ner genom hundratals meter av mjölkiga moln & landade i Tjeckien tänkte jag att jag aldrig ska flyga någonstans om det inte är med Nils & hans andrepilot Karsten. 

Sen tog vi vårt handbagage och hittade direkt buss 119 som tog oss till Metro A och efter en liten swish i tunnelbanan var vi framme i Mala Straná. Checka in fick vi göra direkt. Vattnet luktar svavel. Väggarna är av sten och allt ser ut som en dröm från Öst. 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Okej, då kan jag blogga under semestern. Till och med bilderna kom med i inlägget nedan.

Ska ju göra inlägg om vår UNDERBARA resa till Canet de Mar i Spanien. 

Bonusbild på ett nöjt barn som sov från 20-10.30 två dagar på raken!?!? 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Ett annat sorts mörker.

Det här hände idag.

Skärmavbild 2016-06-21 kl. 20.36.38Källa: Rädda barnen

När SD kom in i riksdagen strax efter att Tintin hade fyllt 1 år var det fruktansvärt. Men jag tänkte, naivt, det här är bara tillfälligt. Det här kommer alla förstå. Så här kan man inte se på människor. På människan. Så kan inte människor tänka. Och idag hände det här. Jag tänkte att det skulle bli pinsamt att förklara för Tintin när hon blev stor, att ett tag var det den sortens tankar som sipprade in. Men jag trodde, var övertygad om, att det skulle bli bättre. Det blev värre.

1 kommentar
  1. {{comment.comment_author}}

Tung och mörk.

Idag har jag ont i själen. Det som sticks och bränner. Till imorgon har det nog gått över igen. Längtar efter det  lyckliga sjövilda ruset som kommer när de här dagarna är över. Och nej, jag har det inte värre än någon annan. Tvärtom. Men de här dagarna önskar jag kunde försvinna. Att det ska vara så här, så många dagar i månaden, så många år i mitt liv. En veckas, ibland nästan två veckors, depression i månaden. Jag borde väl prova någon ny medicin. Det är mycket jag borde men jag orkar inte.

8 Kommentarer
  1. {{comment.comment_author}}

Tuffast av alla

Josefine Hildingsson
Innan var jag skribent nu är jag lärarstudent (bra rim). Ska bli ämneslärare i svenska och svenska som andraspråk. Är numera hela 33 år. Bor på HISINGEN <3 med man, barn och katt. Har över 600 tulpanlökar i trädgården och tänker mycket på jämställdhetsfrågor, rättvisa och fred på jorden.

Mest lästa

  1. Tipsitipsi.
  2. Många böcker ändå.
  3. En liten 1920-tals-outfit, tack.
  4. Topp fem osexiga saker jag skrivit i min hemtenta:
  5. Prokrastinera mera.