Tuffast av alla

Sött.

I fredags kom jag till slut ut ur min dubbelagent-tid med VFU & femtusen kompletteringar. Jag lämnade in hemtentan och skålade för det på Plankan med Mikael. Sen åt vi middag hos O & H där barnen hade hängt under dagen och fått baka och greja.

FullSizeRender[2]

Halloween firade vi med C & M med obscena mängder godis. Och en rätt så delikat efterrätt i form av karamelliserade popcorn, vaniljglass och salt kolasås.

IMG_1207

Har tänkt mycket som Maria skriver här: kan man (jag) ens  med att skriva såna här banaliteter när världen brinner? Men, jo. Det tycker jag. Det räddar knappast någon att man avstår från att rapportera om sina alldeles vardagliga förehavanden. Det är nog viktigare att försöka göra något bra för världen på riktigt istället för att sitta hemma och ångestgunga över eventuellt meningslösa blogginlägg. Det måste finnas plats för både och. Sen är det såklart en annan fråga om man/jag gör tillräckligt (nej. verkligen inte.) – det får jag jobba på.

Well. Vad mer. Mikael fyllde 39 igår. Han blev firad genom att slippa diska och röja upp efter halloween-balunset, få en utskrift på de två affischer som är på väg till honom och att nån dag bli bjuden på en drink. I övrigt fick han lyssna på barn som tjafsade och surade efter att i en veckas tid ha varit uppe för länge varenda kväll. Den enda stunden de faktiskt var på riktigt skönt humör var när vi spatserade runt i Fontin & på Skogskyrkogården.

FullSizeRenderFullSizeRender[1]

1 kommentar
  1. {{comment.comment_author}}

Tuffast av alla

Josefine Hildingsson
Innan var jag skribent nu är jag lärarstudent (bra rim). Ska bli ämneslärare i svenska och svenska som andraspråk. Är numera hela 33 år. Bor på HISINGEN <3 med man, barn och katt. Har över 600 tulpanlökar i trädgården och tänker mycket på jämställdhetsfrågor, rättvisa och fred på jorden.

Mest lästa

  1. Jag vet inte om jag kan köra bilen med mina små tjejhänder :(
  2. Vädret. 
  3. De är ff små.
  4. Helvetet frös till is.
  5. Brunnsbo-Kville-Brunnsbo.