Tuffast av alla

Fast in, fast out.

Ja men det känns ju rätt märkligt att plötsligt vara ledig. Det trillade förvisso en ett litet pytte-jobb jag ska göra men det tar kanske … tio minuter. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig för. Trots att vi har en miljon grejer som behöver fixas. Men nu sover Sammie i vår säng och jag kan inte gå någonstans för då kan hon få sig för att krypa och ramla ur. Det går inte heller att flytta på den lilla damen för då vaknar hon. I trädgården väntar tre kassar med perenner vi köpte igår. Ormbunkar (jag vet, de sprider sig men det är till en rabatt som är tänkt att vara ganska vild men med viss assistans) och … jag vet inte vad mer. Jag återkommer om det. Tog bilder i den där fantastiska trädgårdsbutiken med Mikaels telefon. Min egen kamera på mobilen har lagt av men den där selfie-kameran funkar. Ser ut som en komplett idiot när jag fotar med den. Alltså jag får använda selfie-funktionen för att fota omgivning. Måste in på lagning pronto.

Igår gjorde vi också en klassisk ”JO VI HINNER” som vi kör mycket med. Och om vi hann. Vi fräste hem från Laholm igår vid 16.45 någonting och sladdade in på hemmaplan vid 18.10. Rusade in med plantor, väskor och Tintins cykel. Kastade oss in i bilen och var framme på IKEA vid 18.19 (obs! följde alla trafikregler). Högg en vagn och marscherade iväg till köksavdelningen där vi kollade vilka stommar vi skulle ha till vår nya garderob (eller det blir väl mer någon sorts byrå). Fick tag på en IKEA-kvinna som hjälpte oss att sätta ihop en plocklista. 19.00 var vi utanför kassan med två vagnar fulla av köksstommar och lådfronter. Herre gud vad vi kände oss som genier när vi kom på att man kan ha köksstommar till garderob. Det blir ju SKITDJUPA lådor som man kan dra hela vägen ut. IMG_8833 IMG_8840

4 Kommentarer
  1. {{comment.comment_author}}

Tuffast av alla

Josefine Hildingsson
Innan var jag skribent nu är jag lärarstudent (bra rim). Ska bli ämneslärare i svenska och svenska som andraspråk. Är numera hela 33 år. Bor på HISINGEN <3 med man, barn och katt. Har över 600 tulpanlökar i trädgården och tänker mycket på jämställdhetsfrågor, rättvisa och fred på jorden.

Mest lästa

  1. Jag vet inte om jag kan köra bilen med mina små tjejhänder :(
  2. Vädret. 
  3. De är ff små.
  4. Helvetet frös till is.
  5. Brunnsbo-Kville-Brunnsbo.