Tuffast av alla

Imorse lämnade jag in bilen på service. Då sa jag till om att de ska ringa mig i första hand under dagen. ”Absolut” sa killjäveln och skrev upp mitt nummer. 

Först ringer han till Mikael (som inte svarar). SEN ringer han mig. Bromsbeläggen och skivorna är slut och behöver bytas. (5800 kronor för den roliga grejen. Älskar att ha bil.) Killjäveln ber mig prata med min man om detta. Och det hade jag givetvis tänkt göra – vi behöver vara överens om att vi ska lösa den ekonomiska bajsmackan idag. Men sen förstår jag att han menar att jag ska prata med min man för att han inte tror att jag förstår vad det handlar om. Vi lägger på. Jag & Mikael bestämmer att det är lika bra att de löser den här skiten idag så att vi slipper åka in med bilhelvetet en annan dag. Jag ringer upp och meddelar mekanikern detta. Då börjar han oroa sig över vem det är som ska hämta? Alltså VAD I HELVETE!!! Tror han alltså att det är svårt att hämta en bil eller ta emot info om vad de gjort? Jag och Mikael är nog ganska jämbördiga i vår förståelse av bilar, motorer osv. Det vill säga ganska mkt noviser. 

Nästa gång ska vi ta bilen till Mekonomen (på Ringön) istället. Där har jag ALDRIG blivit bemött som att jag är en idiot. Tvärtom. De gör NOLL skillnad på vem som lämnar/hämtar. De förklarar och utgår från att man/jag fattar. Och Gud ska veta att det är spridda skurar bland de verkstäder som har ett sånt perfekt bemötande. 

2 Kommentarer
  1. {{comment.comment_author}}

Tuffast av alla

Josefine Hildingsson
Innan var jag skribent nu är jag lärarstudent (bra rim). Ska bli ämneslärare i svenska och svenska som andraspråk. Är numera hela 33 år. Bor på HISINGEN <3 med man, barn och katt. Har över 600 tulpanlökar i trädgården och tänker mycket på jämställdhetsfrågor, rättvisa och fred på jorden.

Mest lästa

  1. Jag vet inte om jag kan köra bilen med mina små tjejhänder :(
  2. Vädret. 
  3. De är ff små.
  4. Helvetet frös till is.
  5. Brunnsbo-Kville-Brunnsbo.