Tuffast av alla

Men sen!

Tänker lite att om jag bara köpte en ny dator så skulle det här med bloggandet komma på rätt köl igen. Nu dras jag med en gammal stöt som knappt orkar sucka sig igång. Orkar således knappt öppna den då heller.

I övrigt är hjärnan full av grammatik. Som ligger huller om buller. Vad det lider ska det mesta väl trilla rätt (arbetar ej mycket med grammatik i denna blogg och så ska det fortsätta).

Hade en rejäl omgång PMS den här månaden. Blev manisk och sedan kraftlös. Och sen om och om igen. Helt glädjelös. Finns stunder då jag hatar det här felet hos/på mig. Men det går över. THIS TOO SHALL PASS som man säger. Och säger igen och igen och igen. Jag blir i alla fall inte arg längre. Det har en långt mer inåtvänd effekt nu. Skönare för alla. Även för mig. Det är jobbigt att behöva be om förlåtelse för saker som har fräst ut ur mig. Men den här energilösa tiodagars-depressionen är inte heller mycket att hänga i granen. Nuförtiden vet jag i alla fall att det inte är särskilt vettigt att ta några beslut de dagarna. Hade jag gjort det hade jag troligen varit singel och arbetslös sedan många år.

6 Kommentarer
  1. {{comment.comment_author}}

Tuffast av alla

Josefine Hildingsson
Innan var jag skribent nu är jag lärarstudent (bra rim). Ska bli ämneslärare i svenska och svenska som andraspråk. Är numera hela 33 år. Bor på HISINGEN <3 med man, barn och katt. Har över 600 tulpanlökar i trädgården och tänker mycket på jämställdhetsfrågor, rättvisa och fred på jorden.

Mest lästa

  1. Jag vet inte om jag kan köra bilen med mina små tjejhänder :(
  2. Vädret. 
  3. De är ff små.
  4. Brunnsbo-Kville-Brunnsbo.
  5. Lördag.