Tuffast av alla

Nä, inget Liseberg.

Egentligen skulle vi åkt till Liseberg idag och roat oss i några timmar som Very Important Persons men så var det SNÖ när vi vaknade och i väder-appen varnades det om åskoväder. Nu lyser solen men det är dags att ta min mellandotter och åka iväg på simning. Det ger mig ungefär trettio minuter av ostörd läsning i en obekväm röd plaststol i Lundbybadets cafeteria. Livskvalité va.

Mikael är stressad. Han cirkulerar som en satellit långt utanför oss andra. Badrumsrenoveringen upptar alla hans tankar. Nyss sa han ”jag vet inte vad jag ska välja … 60 eller 90”. Då fick jag påminna om att det är vi båda som väljer. För en halvtimme sedan avsade han sig allt ansvar för val av badrumsinredning men nu är han och hans silvriga lilla data som ett igen. Vi stod inne på Hornbach för en timme sedan och tittade på takdusch och jag pekade på gummitapparna på handduschen och sa ”se där, perfekt för klittan” och det var som att han vaknade till liv men sen utbrast han bara chockat ”MEN VA?” och såg sig oroligt omkring. Han är visst mer pryd än han vill ge sken av. När vi kom hem kallade han den för ”prostatadusch”.

Well well. Mot simhallen.

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Tuffast av alla

Josefine Hildingsson
Innan var jag skribent nu är jag lärarstudent (bra rim). Ska bli ämneslärare i svenska och svenska som andraspråk. Är numera hela 33 år. Bor på HISINGEN <3 med man, barn och katt. Har över 600 tulpanlökar i trädgården och tänker mycket på jämställdhetsfrågor, rättvisa och fred på jorden.

Mest lästa

  1. Jag vet inte om jag kan köra bilen med mina små tjejhänder :(
  2. Vädret. 
  3. De är ff små.
  4. Brunnsbo-Kville-Brunnsbo.
  5. Lördag.