Tuffast av alla

Nämen.

Om jag skulle testa att skriva lite helt förutsättningslöst som på dem gamla goda blogger-tiden. Minns knappt hur jag gjorde. Men nu passar jag på innan jag får sluta blogga trams sen när jag har en egen klass att verka sansad och kompetent inför.

Den här dagen har varit en av de mest helgiga vi haft på år och dar. Ibland säger jag såna saker som ”varför gör vi ALDRIG/ALLTID så här” när jag egentligen bara menar ”det här kunde vi göra lite oftare eller mindre ofta”. Så när jag skriver på år och dar menar jag kanske sen helgen för två veckor sen. Idag skulle vi ha varit iväg och firat svärmors födelsedag men hon fick feber så det ställdes in. Istället för att åka till Ytterby gick vi ner i källaren till vårt splitternya filmrum och såg två Johan Falk-filmer. Den sista sov jag igenom. En av de bästa sakerna i världen. Sova i soffa medan film man inte måste se rullar vidare. Tintin har utvecklat någon form av polisfilmsberoende så det är mest för hennes skull vi ser dem igen. Om en stund ska vi beställa pizza och gå ner till projektorn & Jacob Eklund. Det blir knappt mer söndag än så. Ett glas rött ska vi minsann ta till det kalaset också. Man måste linda in sin kropp i mycket söndag när måndag står för dörren.

2 Kommentarer
  1. {{comment.comment_author}}

Tuffast av alla

Josefine Hildingsson
Innan var jag skribent nu är jag lärarstudent (bra rim). Ska bli ämneslärare i svenska och svenska som andraspråk. Är numera hela 33 år. Bor på HISINGEN <3 med man, barn och katt. Har över 600 tulpanlökar i trädgården och tänker mycket på jämställdhetsfrågor, rättvisa och fred på jorden.

Mest lästa

  1. Jag vet inte om jag kan köra bilen med mina små tjejhänder :(
  2. Vädret. 
  3. De är ff små.
  4. Helvetet frös till is.
  5. Brunnsbo-Kville-Brunnsbo.