Tuffast av alla

Sjuk? Inte sjuk.

Det otroliga skedde. Trots att jag med mina bara händer, nåja jag hade papper till hjälp, grävde ut spyan ur täcket i förra veckan blev jag inte sjuk. Det förstod dock inte min hjärna som sände ut starka illamående-signaler till kroppen. Jag mådde så fruktansvärt illa att jag i ett dygn bara gick och väntade på att kräkis skulle slå till. Det gjorde den inte. Men jag missade en obligatorisk grupp-redovisning. Jag kunde inte med att gå dit när jag trodde att jag eventuellt skulle smitta ner alla andra. Och det var ju vettigt tänkt av mig men FAN nu väntar ett uppsamlingstillfälle om två veckor istället.

I helgen besökte vi Café Oizo ute i Kålltorp. Av den stämningsfulla bilden jag la ut på instagram att döma kunde man tro att det var hundra procent mys men Sammie är tre år så nej. Hennes humör nu. Alltså FY. FAN. Hur kan en så liten, rund och mjuk kropp innehålla så mycket kraft och raseri? Och hur ska den hinna försvinna till 4 årsåldern? Jag fattar ingenting. Tintin var som en skål med fluffig grädde från lite innan att hon fyllde fyra. Men nu har jag hört mängder av historier om vilka små diktatorer fyråringar kan vara. Så nu känner jag hoppet lämna skeppet. Sammie kanske är pissed off 4 life. Men jag hoppas på inte. Hon är så gullig och mysig emellan. Och glad. SÅ glad. Okej, så fokus på det. Och på att Oizo var ett väldigt mysigt café som enligt ryktet serverar stans godaste bullar. Själv åt jag en toast med brie, schalottenlök och jordgubbsmarmelad som var helt okej men nästa gång får det bli den där bullen.

Vi såg nog ingen film i helgen? Det var en konstig helg. Jag var så vansinnigt trött. Så trött som man bara kan vara i januari. Och februari. Och kanske mars. Och eventuellt en bit in i april. Kanske rakt igenom de år man har mindre barn. Vi får se. Jag är kanske pigg under -20talet. HOPPAS!

 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Tuffast av alla

Josefine Hildingsson
Innan var jag skribent nu är jag lärarstudent (bra rim). Ska bli ämneslärare i svenska och svenska som andraspråk. Är numera hela 33 år. Bor på HISINGEN <3 med man, barn och katt. Har över 600 tulpanlökar i trädgården och tänker mycket på jämställdhetsfrågor, rättvisa och fred på jorden.

Mest lästa

  1. Jag vet inte om jag kan köra bilen med mina små tjejhänder :(
  2. Vädret. 
  3. De är ff små.
  4. Helvetet frös till is.
  5. Brunnsbo-Kville-Brunnsbo.