Tuffast av alla

Presentationen igår alltså. Älskar hur vår seminarieledare sa ”det var fine” om allas presentationer. Väldigt tydligt på sättet ”jaja det får duga men egentligen tycker jag att det var skit”. Och sen tjöt hon ”NEEEEJ! INTE HÄR!” när en av mina kursare ville vara tydlig med att det inte är så smart att gå in på en 70procentig tjänst som nyutexad lärare, som någon hade fått höra att man ”MÅSTE göra det för att orka”. Eftersom det i praktiken bara innebär att man arbetar 100% (minst) men får cash för 70 av dem.

På måndag åker jag till Holmenkollen. Inte ens där kan man  få lite paus från Skam-febern (jo, jag tyckte verkligen att Skam var bra – don’t worry – även om jag eventuellt hade några pyttesmå grejer att gnälla om men det orkar jag inte för då får jag FAN för det av Skam-maffian som säger att även om man ÄLSKADE serien men kanske hade jättefå och pyttiga synpunkter så innebär det att man blir stämplad som Skam-hatare. Den känslan har jag fått. Nu är jag lite rädd efter att ha skrivit detta). Jag tycker Skam är jättebra. Glöm parentesen. Hehe.

Jallafall. Det blir självklart föreläsning om Skam på Holmenkollen. För nån vecka sedan ingick det i nån föreläsning (som jag missade) att man skulle ha kollat på Skam. Annars ska vi väl mest se på vacker natur, lyssna på norska och träffa Hanne Ørstavik. Och åka buss från Humanisten alldeles för tidigt. Halv 7. Helt orimligt.

Men nu är det lördag och jag ska ugnsbaka torsk med lime & ingefär och sen dra ihop någon sorts grönsaksgryta med kokosmjölk och currypasta i. Och dricka bubbel. Och kanske en öl. Lördag va. Sån bra dag.

 

4 Kommentarer
  1. {{comment.comment_author}}

Tuffast av alla

Josefine Hildingsson
Innan var jag skribent nu är jag lärarstudent (bra rim). Ska bli ämneslärare i svenska och svenska som andraspråk. Är numera hela 33 år. Bor på HISINGEN <3 med man, barn och katt. Har över 600 tulpanlökar i trädgården och tänker mycket på jämställdhetsfrågor, rättvisa och fred på jorden.

Mest lästa

  1. Jag vet inte om jag kan köra bilen med mina små tjejhänder :(
  2. Vädret. 
  3. De är ff små.
  4. Helvetet frös till is.
  5. Brunnsbo-Kville-Brunnsbo.