Understanding Fashion

ASICS – 30 år av stil

SPONSRAT INLÄGG

I år är det 30 år sedan Asics lanserade sin första träningssko med GEL teknologi.

För att uppmärksamma detta släpper nu märket tre specialdesignade versioner av tre av sina mest uppskattade modeller, GEL-LYTE III, GEL-LYTE V och GT-COOL XPRESS, vilka ligger helt i tiden och markerar både Asics tekniska, som rent visuella utveckling.

161011_30years_gel_light_iii_kv

161011_30years_gel_light_v_kv

161011_30years_gt_cool_xpress_kv

Vikten av god design är minst lika viktig som funktion och kvalitet. Detta är något som Asics tagit fasta på. Den visuella identiteten är en av märkets allra starkaste värdegrunder, vilket syns tydligt i detta jubileumssläpp med ikoniska silhuetter och minimalistiskt färgschema.

Sneakers behöver inte heller endast fylla funktion när det gäller träning, utan är minst lika snyggt och komfortabelt i alla sammanhang! Sporta ditt casual cool oavsett tid på dygnet. Skorna blir pricken över i:et!

Dessa modeller visar således att Asics jobbar med lika delar funktion som mode, ett ytterst vinnande koncept.

Foto: Linnea Woll


GEL-LYTE III, GEL-LYTE V och GT-COOL XPRESS finns i butik nu!

Och om vägarna leder dig till Stockholm nästa vecka kommer Asics tillsammans med VICE Magazine att hålla modefanan högt i form av releasefest. Mer info om eventet finns här!

1 kommentar
  1. {{comment.comment_author}}