Was ist kunst

Prisregn över scenkonstgalan

Nu i helgen var jag på gala här i Göteborg, närmare bestämt Scenkonstgalan, som arrangeras varje år av Scenkonstguiden!!

Eftersom massa goa priser delades ut under kvällen tänker inte jag vara sämre, så här kommer mina priser från galakvällen!!

Kvällens bästa outfit

Kvällens bästa outfit bjöd Catharina Bergil på när hon delade ut pris på scen! Jag tycker denna outfit är helt genial- en paljettklänning i tvättmaskinsmönster ihopparat med snakeskin-boots. Djärvt, elegant och härligt!

Foto: Lina Ikse

Kvällens lol

Kvällens lol går till kvinnan som satt på raden framför mig och blev mer och mer påverkad under kvällens gång, samtidigt som hon sms:ade med sin partner om hur mycket hon hatar scenkonst och hur mycket hon älskar sin partner. Halvvägs in i den andra delen av galan gick hon ut och kom aldrig tillbaka igen, förhoppningsvis tog hon sig hem till sin älskade partner!

Kvällens stelaste

Detta pris går till två medlemmar ur GöteborgsOperans danskompani som skulle dela ut pris i kategorin årets Slowfood. Med sig på scen hade de en kastrull som de under sin oerhört stela presentation rörde om i och saltade och höll på. När det var dags att presentera vinnarna i kategorin plockade de nästan magiskt upp det gyllene kuvertet som de kokat ihop! Salongen satt tyst och vred sig, så även jag….

Just nu kommer jag bara på dessa tre kategorier, men det fanns säkert massa annat kul att belöna! Det är ju alltid kul med gala och bubbel och så!

/Jakob

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}