Annakarinhell

Omstart


En mask från Skintology som sägs ge lyster och slät och fin hy. Välbehövlig efter en sånhär helg:

Okej. Vilken jävla vecka. Eller alltså, början av veckan var rätt lugn; men helgen!
Först skriver jag tentan i sista sekund och hinner såklart inte att bli ens i närheten av färdig; men skickar in något ändå (och hoppas att det värsta som kan hända är att jag behöver ge någon komplettering) för att sedan gå ut på middag med en vän från jobbet som ska flytta. Det blev inte supersent, men sent nog för att jag skulle må lite sisådär under lördagen. Kan i och för sig bero på att jag inte sov mer än tre och en halv timme..

När jag väl mådde ANINGEN bättre var det dags att göra sig redo inför en temafest, hållen av en person jag aldrig mött och besökt av desto fler människor jag inte vet någonting om.
Det var kul att gå all in med färg i nyllet, men helt pepp blev jag nog aldrig så vi (Manfred och jag) for hem i någorlunda god tid utan att hänga med ut på klubb.
Det hade jag nog inte orkat ens om jag ville 😛

Idag har blivit en återställardag. Vi vandrade till Max för ”brunch” (lol) och mumsade på flötig mat och milkshake. Det känns ibland som att det är på pricken vad kroppen tränger sådär dagen-efter (även om min favoritbakismat fortfarande är sushi). Förutom det har vi mest vilat och typ haft det jävligt lugnt och återhämtande stilla. Skönt.

I skrivande stund förbereder jag buljong för idag blire ramen till middag. Mums!

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Annakarinhell

HÀng med mig i min vardag dÀr jag studerar, mÄlar, fotograferar, Àter (och lagar) gött vegokÀk, gÄr pÄ events, umgÄs med vÀnner och har det rÀtt fint i allmÀnhet.

Mest lÀsta

  1. Made In China
  2. Mat som inte ser mycket ut för vÀrlden men som smakar himmelskt vol.3467
  3. KĂ€rleksmums
  4. Caesarsallad ≠ Falafelsallad
  5. En helg hemma i edet