Annakarinhell

En Solig Söndag

Idag har verkligen varit en fullkomligt perfekt söndag.
Det började med ett långsamt uppvak innan vi for ut och ”sprang” (joGGar är väl vad man gör!?). Det var helt otroligt ovanligt och Manafred ska ha en eloge för att han fick mig ut på det viset och tacksam är jag för det för ojsan hoppsan så skönt det var.
Men också: helvete va åldern tar ut sin rätt, för den där oförtjänt goda konditionen jag besatt tidigare såg jag inte röken av när luften gjorde ont hela vägen ner i lungorna.
Aouch.
Men så ÄR det ju att bli vuxen.

För att få i oss lite gött for vi in för en brunch tillsammans med Elli och Jonte, men stället vi tänkte lyxa till det på var fullsmockat så vi fick snabbt söka reda på ett annat hak där det fanns vegokrubb och där Lisabet får följa med in; och det gjorde vi på Frid och Fröjd 🙂

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Annakarinhell

Häng med mig i min vardag där jag studerar, målar, fotograferar, äter (och lagar) gött vegokäk, går på events, umgås med vänner och har det rätt fint i allmänhet.

Mest lästa

  1. Made In China
  2. Mat som inte ser mycket ut för världen men som smakar himmelskt vol.3467
  3. Kärleksmums
  4. Caesarsallad ≠ Falafelsallad
  5. En helg hemma i edet