Annakarinhell

Caesarsallad ≠ Falafelsallad


Frid och Fröjds så kallade ”Caesarsallad”

Ja, alltså i mina ögon är skillnaden på falafel- och caesarsallad enorm, men visst inte hos Café Frid & Fröjd.

Jag beställde faktiskt först en grillad smörgås (med avokado och pesto på, mums!) men när Manfred kom tillbaka och hade beställt lasagne blev jag avis och beställde en caesarsallad utöver min macka (jag hade provat lasagnen sist jag besökte fiket och tyckte det var dags att prova salladen nu).

Ni kan ju ana min förvåning när detta var som landade på bordet.
Det är ju en vanlig jävla falafelsallad, inte sant?
En minst sagt liberal tolkning av caesarsallad… för, alltså, vad är det som skulle göra detta till någonting annat än en falafelsallad?

Den var helt-okej-god alltså (inget jag rekommenderar eller skulle beställa igen dock), men jag blev ju supersugen på att prova just en vegansk caesarsallad och detta släckte ju knappast det begäret om man säger så…

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Annakarinhell

Häng med mig i min vardag där jag studerar, målar, fotograferar, äter (och lagar) gött vegokäk, går på events, umgås med vänner och har det rätt fint i allmänhet.

Mest lästa

  1. Made In China
  2. Mat som inte ser mycket ut för världen men som smakar himmelskt vol.3467
  3. Kärleksmums
  4. Caesarsallad ≠ Falafelsallad
  5. En helg hemma i edet