Annakarinhell

En Kopp Kaffe & Rensning


En teaserbild från fikat med Pedro

Sedan min syster äntligen fått sin första förstahandslägga står jag utan kaffebryggare (ja, alltså, för att den jag hade egentligen var hennes) och egentligen jag är ingen direkt kaffedrickare men jag tycker om en god kopp då och då, så nu sitter jag här och suktar.

Idag ska plugga inför morgondagens seminarium samt sortera kläder och annat som ska ut. Vissa grejer ska återvinnas, en del ges bort och en annan del tillbaka till sin rättmätige ägare (mammas eller Ellis).
S
K
Ö
N
T

Jag har aldrig varit någon storshoppare och de senaste åren än mindre, och numer endast secondhand när det finns behov (undantag för underkläder och liknande av uppenbara skäl).
Således har jag faktiskt inte överdrivet mycket kläder MEN eftersom jag har blivit mycket mjukare passar knappt någonting längre (trots att jag redan rensat ett par gånger sedan i somras…) och jag måste göra mig av med spinkkläder och göra rum (höhö) för kläder som faktiskt passar baken min.
Ni vet väl inte det om mig men jag avskyr känslan av att ”äga mycket”, eller bara liksom ”ha mycket” av någonting… det är något som jag ogillar skarpt och därför är rensning så otroligt viktigt och befriande för mig; jag verkligen njuter av att rensa ut!

Ett av mina supertips för att må bra är verkligen att inte ha ”för mycket”, att rensa och bara äga det du verkligen har användning för. Mmm mm mmmm
Det är ju bra för dig själv samt rätt bra om du vill leva lite mer ”hållbart”; du köper ju inte onödigheter i lika stor utsträckning 🙂

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Annakarinhell

Häng med mig i min vardag där jag studerar, målar, fotograferar, äter (och lagar) gött vegokäk, går på events, umgås med vänner och har det rätt fint i allmänhet.

Mest lästa

  1. Made In China
  2. Mat som inte ser mycket ut för världen men som smakar himmelskt vol.3467
  3. Kärleksmums
  4. En helg hemma i edet
  5. Caesarsallad ≠ Falafelsallad