Annakarinhell

Moonica Mac

En av mina absolut mest spelade låtar förra året (samt i år, och antagligen året innan också) var ”Till slutet av augusti”, av Moonica Mac. Ni missade väl inte hennes fantastiska framträdande på Grammis igårkväll? HUA vilken sång!

Så för er som kan tänkas gilla svenska visor rekommenderar jag VARMT att lyssna. Hon verkar dessutom vara väldigt, väldigt HET nu. För inte nog med att hon spelat på Grammis så pryder hon dessutom senaste numret av Djungeltrumman som också fått en intervju med henne.
Läs numret HÄR!

Jag minns så väl att jag satt på bussen på väg till Gullmarsplan när jag första gången hörde hennes (då) nysläpp ”Va haru tagit?”. Jag började storgråta bums för det var som att den var skriven prick om mig och mitt ex. KÄNSLA!

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Annakarinhell

Häng med mig i min vardag där jag studerar, målar, fotograferar, äter (och lagar) gött vegokäk, går på events, umgås med vänner och har det rätt fint i allmänhet.

Mest lästa

  1. I mitten av graviditeten
  2. En sista sommarsoldag
  3. Yummy Tummy
  4. rusty peaches
  5. Back in stripes