Annakarinhell

Milk Makeup: hudvård!


pressutskick

Mina spontana reaktion och känsla när sminkmärken släpper hudvård är SKEPTICISM. Likadant när ”influencers” släpper makeup (när det inte är verkliga makeup-artister dvs).

Men för första gången på ganska länge reagerar inte min hud dåligt av något nytt. Tvärtom känns fejset mitt mjukt och lent. Nu har jag förstås bara hunnit använda grejerna ett par dagar, men ändå!?

Jag har en klar favorit och det är själva ansiktskrämen. Den är så himla mjuk och len mot huden och jag känns alldeles lagom fet och gosig efter jag smetat in mig. Eftersom att jag inte riktigt litar på serumet har jag kombinerat detta (vattenmelonserumet) med ett serum jag gjort själv hos Skintology; ett väldigt lätt, milt och återfuktande serum utan aktiva eller irriterande ingredienser.

Återkommer längre fram, men so far so good och väldigt positivt överraskad tbh :-)

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Annakarinhell

Häng med mig i min vardag där jag studerar, målar, fotograferar, äter (och lagar) gött vegokäk, går på events, umgås med vänner och har det rätt fint i allmänhet.

Mest lästa

  1. I mitten av graviditeten
  2. En sista sommarsoldag
  3. Yummy Tummy
  4. rusty peaches
  5. Back in stripes