Annakarinhell

Igår blev jag, i vanlig ordning, sugen på tacos. Men för att göra det lite annorlunda så slängde jag ihop quesadillas. Som jag sedan åt tillsammans med typiska svenne-taco-grönsaker och olika såser.
Jag ÄLSKAR chipotle så Garants chipotle-salsa är perfekt för detta. En klick stark salsa och en stor hög crème fraiche (jag använder förstås Oatleys).

Färsen jag använder mig av är anammas och jag steker alltid ihop den med lite krossade/finkrossade tomater och massor med krydda.

Själva quesadillan är superduper enkel:
Du lägger bara ett bröd i en torr stekpanna på medelhög värme.
Lägger ett jämt lager ost (enligt mig är Oddly Goods rivna den utan tvekan bästa smältosten) och så mycket färs du vill ha.
Efter det lägger du på ett tortillabröd till och låter det stå tills osten smält och brödet fått en fin yta.
Då är det dags att vända på brödet så att båda sidor får en härlig och lagom brun färg.

Lite koriander och jalapeños på det sen är det bara till att hugga in!
Smaklig spis!

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Annakarinhell

Häng med mig i min vardag där jag studerar, målar, fotograferar, äter (och lagar) gött vegokäk, går på events, umgås med vänner och har det rätt fint i allmänhet.

Mest lästa

  1. Kärleksmums
  2. Ramen
  3. Caesarsallad ≠ Falafelsallad
  4. En tisdagskväll
  5. Bastard Burgers