Annakarinhell

En liten jävla kaffebryggare

Ja, nu måste ni visserligen nöja er med en bild på mig när jag dricker kaffet som ju bryggdes i den där lilla jävla bryggaren. Kanske får ni bild på den senare också. Om ni har tur!

Nej, men jaa jaa. Jag sitter i skrivande stund på toaletten. Det blir så lätt att man fastnar där!?
Men bilden ovan ser ni mig för ungefär tretton minuter sedan.
Och jag kommer att befinna mig i nästintill identisk position alldeles strax.

Förutom kaffe och blogg, nyheter och sociala medier tvättar jag också. Två maskiner i, som snart ska tas ut och en ny in. Kul morgon.
Men om en stund ska jag och min dumma syster hem till våra päron.
Dels för att jag måste bli av med ett bord och lite annat de lånat ut till mig. Men också för att hämta hundjäveln. Hon har ju ingen anledning att vara ute på landet när jag ändå bara har onlineföreläsningar. Då ska hon vara med mig, den fulingen!

Dessutom ska vi äta pappas lasagne. Det är en av världens absolut godaste maträtter.
MMMM ums.

Med handen på hjärtat är jag lite orolig med viruset osv; eftersom de ändå hamnar i någon slags riskgrupp. Därför tar vi bil dit, nyduschade och i rena kläder. Utöver det har jag knappt rört mig bland folk på flera dagar och direkt jag kommit hem tvättat mig ordentligt; så det borde vara lugnt.

Men hua; vilka tider vi lever i!

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Annakarinhell

Häng med mig i min vardag där jag studerar, målar, fotograferar, äter (och lagar) gött vegokäk, går på events, umgås med vänner och har det rätt fint i allmänhet.

Mest lästa

  1. Made In China
  2. Mat som inte ser mycket ut för världen men som smakar himmelskt vol.3467
  3. Kärleksmums
  4. Caesarsallad ≠ Falafelsallad
  5. En helg hemma i edet