Annakarinhell

Sushi i soffan


Bild från i förrgår när jag åt sushi i soffan.

Idag vet ni, åt jag sushi i solen!
På vår innergård åt Manfred och jag sushi i sällskap av inte bara varandra, utan även Lisabet. Världens bästa, och samtidigt absolut töntigaste, hund. Borde förevigat dagens tallrik före denna, för idag var jag rolig nog att beställa en MIX av olika. Kanske inte så värst många olika; men åtminstone hälften maki, hälften tofu. Inte illa!

Med handen på hjärtat har inte mitt liv begränsats vidare av att vara hemma; jag var ju det så mycket jag bara kunde redan innan alla restriktioner. Restriktioner som visserligen kommer mer från arga Facebook:are, men ändå.

Skulle det bli karantän-karantän kanske jag blir lite grinig. Men än så länge känns det super-fine för mig.

Hur känner ni?

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Annakarinhell

Häng med mig i min vardag där jag studerar, målar, fotograferar, äter (och lagar) gött vegokäk, går på events, umgås med vänner och har det rätt fint i allmänhet.

Mest lästa

  1. Made In China
  2. Mat som inte ser mycket ut för världen men som smakar himmelskt vol.3467
  3. Kärleksmums
  4. Caesarsallad ≠ Falafelsallad
  5. En helg hemma i edet