Annakarinhell

Made In China

Vännen Martina fyllde 30 här för några dagar sedan och festen ställdes in (givetvis). Men då tog jag mig ut för första gången på över en vecka. Och garanterat sista på desto fler. För att åtminstone äta lite gött med henne och några vänner :-)

Jag har bara ätit på Made In China en gång innan, och det var flera, flera år sedan. Då var jag inte imponerad men denna gången blev jag glatt överraskad. Vi valde den gröna set-menyn och hejsan hoppsan va rövagott det var.

Det enda jag inte njöt av, och till och med gav till syrran, var deras bun. Men prick allt annat var riktigt, riktigt gott. Blandningen av smaker var märkbart noga utvalt att matcha och komplimentera varandra.

Det är inte billigt, men väldigt gott.
4,5/5

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Annakarinhell

Häng med mig i min vardag där jag studerar, målar, fotograferar, äter (och lagar) gött vegokäk, går på events, umgås med vänner och har det rätt fint i allmänhet.

Mest lästa

  1. Made In China
  2. Mat som inte ser mycket ut för världen men som smakar himmelskt vol.3467
  3. Kärleksmums
  4. Caesarsallad ≠ Falafelsallad
  5. En helg hemma i edet