Annakarinhell

Tänk så stort och så fint

Jag är ju en sån där typ som älskar att bo vid eller i skog. Och förutom att jag har en precis bakom huset jag bor i råkar det finnas en SÅHÄR (se bilder) fin skog i närheten av där min syster och hennes grabb bor. Den fick jag uppleva för ett par kvällar sedan när jag hälsade på och sov över där.

Det slår mig när allt är grönt och livet liksom sprudlar överallt hur fantastiskt lyxigt det är att leva och få ta del av det. Hur fint det är att vara här. Tacksamhet liksom fyller hela mig.

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Annakarinhell

Häng med mig i min vardag där jag studerar, målar, fotograferar, äter (och lagar) gött vegokäk, går på events, umgås med vänner och har det rätt fint i allmänhet.

Mest lästa

  1. I mitten av graviditeten
  2. En sista sommarsoldag
  3. Yummy Tummy
  4. rusty peaches
  5. Back in stripes