Annakarinhell

Det där med att äta frukost ute

Det är en sådan lyx som jag vill dokumentera mera! För om ett halvår eller så, kommer vi se tillbaks på alla uteserveringsbilder med en gnagande saknad (eller längtan, beroende på hur du vill se på’t).

Men det är inte bara väldigt fint och lyxigt att äta frukost ute, utan också gött när man handlat så dåligt att kylskåp och skafferi ekar tomma.
Äh, det var en väldig överdrift. Vi har massor av varor i skåpen. Det råkar bara vara lite mycket kakor, pasta, konserver och såser av olika slag, och väldigt lite ”bra” mat som dessutom passar på morgonen.

Så för den sakens skull ska jag från och med denna vecka börja beställa mat hem.
Jag är supernöjd med flytten och vart vi bor nu. MEN.
Det är en bit att gå till affären och då är det en lite av en kvarterslivs, så utbudet är lite sådär och priset likaså. Vi bor ju dessutom på en höjd så en himla massa trappor med en himla massa varor är rätt bökigt.
(lyxproblem JAG VET, men om man ekonomiskt inte sparar något på att släpa sig upp och ner finns det väl knappast någon rimlig anledning att fortsätta, hehe)
Dessutom kan jag tänka mig att det kan bli lite mer ”ordning och reda” med maten. Att jag ju måste planera måltider och handla utefter det. Kan det bli mindre ”skitmat” och nyttigare samt mer ekonomisk shopping? I do think så!

Hade jag haft körkort och bil hade jag åkt till någon stormarknad, men det finns ju inte på kartan just nu tyvärr.
Hur handlar ni?

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Annakarinhell

Häng med mig i min vardag där jag studerar, målar, fotograferar, äter (och lagar) gött vegokäk, går på events, umgås med vänner och har det rätt fint i allmänhet.

Mest lästa

  1. I mitten av graviditeten
  2. En sista sommarsoldag
  3. Yummy Tummy
  4. rusty peaches
  5. Back in stripes