Annakarinhell


Vet ni vad? Först rensade jag garderoben eftersom att sätet blivit för stort för plaggen jag hade. Nu passar inte ens de få byxorna som blev kvar längre.
Inte för att rumpan växt, för den har nog snarare krympt, utan för att jag börjar samla på mig på kaggen.

Och jag som hatar att shoppa! Dels för miljön givetvis, samt plånboken, men också för att det är så urbota trist och butiker en så fruktansvärd miljö. HUA!
MEN, nu är det som det är och magen lär ju fortsätta växa till oigenkännlighet så det är väl bara till att beställa hem lite brallor som har utrymme fört.

Ledsamt nog har jag flera fina sommarklänningar som tillåter magen att växa, men vädret är ju mer likt oktober så de är inte helt aktuella nu ändå. De som kan matchas med strumpbyxor har dock blivit brukbara nu när jag fått köpt ett par strumpbyxor (för växande magar). Med dem växer garderoben en aning åtminstone, tjohej!

Mitt mål är att köpa så få gravidplagg sommöjligt. Eller alltså… försöka hitta plagg som jag kan få användning för även efter dessa fem kommande månaderna. Vissa kanske kan sys in med en lite söm i midjan, andra bäras lite löst och ledigt som en chic oversizemodell? Ja, ni hajar!
Åh, och givetvis så mycket second hand jag förmår mig att finna <33

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Annakarinhell

Häng med mig i min vardag där jag studerar, målar, fotograferar, äter (och lagar) gött vegokäk, går på events, umgås med vänner och har det rätt fint i allmänhet.

Mest lästa

  1. Made In China
  2. Mat som inte ser mycket ut för världen men som smakar himmelskt vol.3467
  3. Kärleksmums
  4. Caesarsallad ≠ Falafelsallad
  5. En helg hemma i edet